Servicii fiduciare

Fiduciarul este o persoană specializată şi acreditată care, în schimbul unei remuneraţii, acceptă să preia, pentru o perioadă, pe numele şi în seama sa, în baza unei convenţii, bunuri mobile, imobile, drepturi de creanţă, garanţii ori alte drepturi patrimoniale sau un ansamblu de asemenea drepturi, prezente ori viitoare, şi pe care care le exercită (le administrează) cu un scop determinat, în folosul unuia sau mai multor persoane (fizice sau juridice) şi pe care le va transfera în proprietate acestora din urmă sau înapoi celui care i le-a trasmis iniţial.

Ne-am construit serviciile răspunzând nevoilor clienţilor pe care îi servim. Serviciile noastre sunt personalizate şi complexe. Serviciile principale constau în asigurarea protecţiei şi administrării bunurilor prin intermediul contractelor de fiducie. Oferim o gamă de servicii complementare care susţin platforma principală, şi includ deschiderea şi administrarea depozitelor escrow şi activităţi de mandat special.

Suntem recunoscuţi în nişa serviciilor fiduciare. Din 2001 am dezvoltat o expertiză cuprinzătoare prin implicarea într-o mare diversitate de cazuri, atât pentru companii cât şi pentru persoane fizice.

Prin intermediul parteneriatelor noastre profesionale încheiate cu o varietate mare de specialişti – contabili şi experţi tehnici, executori judecătoreşti, notari publici, traducători şi interpreţi autorizaţi, concentrăm resursele pentru a atinge obiectivele de afaceri ale clienţilor. În plus, datorită parteneriatelor externe, sigure şi de durată, soluţiile de protecţie a bunurilor pe care le avem la îndemâna pot cuprinde şi variante cu caracter de extraneitate.

Prin intermediul fiduciei, ca operaţiune juridică, se pot obţine reale avantaje, cum sunt:
• Conservarea şi protecţia patrimoniul, în regim de confidenţialitate, pentru un timp îndelungat, în vreme ce se beneficiază de flexibilitatea şi controlul de care este nevoie;
• Protejarea familiei, bunurilor şi bunăstării, indiferent de incertitudinile politice, sociale, economice sau personale;
• Protejarea, conservarea şi administrarea bunurilor prezente sau viitoare ale unei persone vulnerabile sau lipsite de discernământ, tocmai ca aceasta să nu fie supusă abuzurilor, neglijenţei şi exploatării;
• Păstrarea confidenţialităţii interesului de afaceri şi familial, atât în timpul vieţii cât şi după.

Plecând de la situaţiile descrise mai înainte şi conexiunile care se crează, trebuie ştiut că atunci când aveţi nevoie de un fiduciar cel mai important este să alegeţi unul cu care să puteţi menţine o relaţie de încredere de lungă durată. Noi credem cu tărie că vom menţine alegerea dumneavoastră.

Tipărire Email

Contact

(+40) 760 39 75 03
(+40) 760 39 75 04
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.